Ново Траен салам Бургас

Траен салам Бургас

  • 0.00 лв.

Съставки: свинско месо, говеждо месо, сланина /60%/20%/20%/, готварска сол до 3%, скорбяла, соев протеин до 2%, млечни протеини, декстроза, консервант- натриев нитрит, стабилизатор- дифосфат, трифосфат, емулгатор- моно и диглицериди на мастни киселини, антиоксидант- натриев аскорбат, изоаскорбинова киселина, лимонена киселина, екстракти от подправки, естествен кармин.